KREĆU PRIJAVE ZA „FIZIO KONGRES HRVATSKE“

Poštovane kolegice i kolege,
povodom obilježavanja 25. godišnjice članstva hrvatskih fizioterapeuta u Svjetskoj konfederaciji za fizikalnu terapiju (World Physiotherapy) te 15 godina djelovanja Hrvatske komore fizioterapeuta, kao i uz ovogodišnje priznanje fizioterapiji status znanstvene grane, od 6 do 8 prosinca u Hotelu International u Zagrebu održati će se „Fizio Kongres Hrvatske“ – međunarodni kongres fizioterapeuta.  Ovaj znanstveni skup obilježiti će također i jedan novi početak za hrvatske fizioterapeute u primarnoj zdravstvenoj zaštiti – fizioterapija u ovoj godini ulazi u Mrežu javne zdravstvene službe kao samostalni ugovorni subjekt s HZZO-om što do sada nije bilo moguće jer se fizikalna terapija ugovarala kroz druge zdravstvene djelatnosti.

Ovogodišnji „Fizio Kongres Hrvatske“ s obzirom na naslovnu temu „Od kliničke prakse do znanosti“ ukazuje na značaj i ulogu fizioterapije kao ravnopravne djelatnosti u odnosu na druge zdravstvene djelatnosti kako na nacionalnoj tako i međunarodnoj razini, a što predstavlja dobru vijest za razvoj same profesije koja će u bitnome dati poticaj fizioterapeutima u razvoju kvalitete svojih usluge.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane na „Fizio Kongres Hrvatske“. Prijavu za sudjelovanje na ovogodišnjem znanstvenom skupu  „Fizio Kongres Hrvatske“ moguće je ostvariti na slijedećoj poveznici:
https://forms.gle/vsdKLfc2HGFNajeZ6

Kotizacija za „Fizio Kongres Hrvatske“ iznosi:
– 100 eura za članove HKF-a koji uplate do 01. 10. 2024. 
– 150 eura za članove HKF-a koji uplate nakon 01. 10. 2024.
– 250 eura za sudionike skupa koji nisu članovi HKF-a.
– 50 eura za studente (uz potvrdu da je upisna 2024/25 akademska godina).

Uplate se vrše na račun:
Erste&Steiermarkische Bank d.d.,
IBAN: HR62 2402 0061 1005 9408 6             
SWIFT: ESBCHR22