Način rada:  
 
        
SPLIT-STRUČNO SAVJETOVANJE
ponedjeljak, 22. listopad 2018 00:00
„KAKO SE POZICIONIRATI U STRUCI SA SVRHOM ZAŠTITE PROFESIJE“

 Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ namijenjeno prvostupnicima fizioterapeutima i studentima fizioterapije će se održati  u gradu SPLIT  17. studenog  2018., subota od 9 do 16 sati. Prijave se vrše isključivo putem maila hrvat.komora.fizioterapeuta@gmail.com do srijede, 14. 11. 2018., do 12 sati.    Ulaz za Savjetovanje je besplatno i uključuje ručak.            &

 U prijavi je potrebno navesti da se prijavljujete na Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ – SPLIT, vaš članski/evidencijski broj ili za studente JMBAG.                                               S obzirom da je ograničeni broj sudionika prijave zaprimamo prema redoslijedu zaprimanja, a ako bude prevelik broj prijavljenih Komora će napraviti selekciju da iz zdravstvenih ustanova bude ravnomjerno zastupljen broj sudionika.             

Ured Komore će svim prijaviteljima putem maila odgovoriti o pozitivnoj prijavi i točnoj adresi održavanja stručnog savjetovanja.
Savjetovanje se za članove  Komore boduje sa 10 bodova za sudionike.

Povratak