POZIV I PRELIMINARNI PROGRAM KONFERENCIJE
petak, 03. veljača 2017 00:00

    

 Izuzetno nam je zadovoljstvo Vas pozvati na Konferenciju „Profesionalna pitanja i izazovi u fizioterapiji“. Ovom stručnom konferencijom prezentirat ćemo domaća i svjetska iskustva u fizioterapiji, izazove i prepreke s kojima se susreću fizioterapeuti te kako ih uspješno svladati.

U cilju osvještavanja uloge i značaja fizioterapije u svakodnevnom životu i skretanju pažnje na aktualne probleme s kojima se fizioterapeuti susreću u svom radu, Hrvatska komora fizioterapeuta, kao nadležna strukovna komora za fizioterapeute od 31. ožujka do 01. travnja 2017. organizira stručnu međunarodnu konferenciju, na kojoj će se između ostalih zanimljivih sadržaja sudionicima omogućiti komparativni prikaz regulacije fizioterapije kao autonomne djelatnosti, koja predstavlja djelatnost sine qua non suvremenog čovjeka i društva.

Uloga fizioterapijske djelatnosti je nemjerljiva, jer fizioterapija pomaže pri poboljšanju i održanju pokretljivosti i neovisnosti, smanjuje mogućnosti potencijalnog invaliditeta, prevenira razvoj kroničnih stanja i pomaže u prevladavanju fizičkih ograničenja. Fizioterapeut poboljšava kvalitetu života i upravo zbog svoje specifičnosti i uloge u životu, fizioterapija je samostalna djelatnost, a fizioterapeuti u cilju svog osposobljavanja, stjecanja znanja i kompetencija pohađaju i poseban studij fizioterapije.

Konferencija će se zbog društvenog, profesionalnog i svakog drugog značaja tema kojima se bavi, održati uz visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, gđe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva zdravstva i Gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića.
Konferenciji će, kao pozvani predavači sudjelovati Izvršni odbor Europske regije - Svjetske Konfederacije za fizikalnu terapiju, ER - WCPT- 
http://www.erwcpt.eu/ kao i ostali priznati domaći i inozemni stručnjaci iz područja fizioterapije.

Preliminarni program i prijave na konferenciju možete pronaći OVDJE

  Veselimo se Vašem dolasku i stručnom doprinosu.

    Predsjednica Hrvatske komore fizioterapeuta

        Mirjana Grubišić, magistra fizioterapije

 


Povratak

 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Zaboravili ste lozinku?