Vijesti
nedjelja, 30. rujan 2018 00:00

Poštovani,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću  objavljuje se prijedlog izmjena i dopuna Statuta Hrvatske komore fizioterapeuta.

Izmjene i dopune Statuta Hrvatske  komore fizioterapeuta predložene su s ciljem bolje organizacije rada Komore kako bi se članstvu omogućila što kvalitetnija i brža usluga.

 

Više...

Vijesti
četvrtak, 20. rujan 2018 00:00
Crikvenica, 5-7.10.2018.

Poštovani sudionici i gosti Fizio kongresa 2018., 

u nastavku možete preuzeti preliminarni program ovogodišnjeg Fizio kongresa koji će se održati od 5. do 7. listopada 2018. u Crikvenici.

Više...

Vijesti
subota, 08. rujan 2018 00:00

Poštovane kolegice i kolege fizioterapeuti, sretan vam 8. rujan, Svjetski dan fizikalne terapije! 

 
#worldptday  #globalpt
Više...
Vijesti
četvrtak, 30. kolovoz 2018 00:00

Svjetski dan fizikalne terapije svake se godine obilježava 8. rujna i nosi određenu poruku kojom se želi proširiti svijest o važnoj ulozi fizikalne terapije i fizioterapeutske profesije.

Više...

Vijesti
petak, 27. srpanj 2018 00:00
Preliminarni program

   Preliminarni program Fizio Kogres - Crikvenica 2018 možete pronaći OVDJE

Više...

Vijesti
ponedjeljak, 16. srpanj 2018 00:00

 Poštovani članovi HKF,

U izradi smo kompletne nove web stranice te su trenutačno izbrisani svi vaši osobni podaci u Evidencijskom listu zbog zaštite osobnih podataka prilikom prijenosa web stranice na novi server a sve sukladno novoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka. Uređivanje nove web stranice će trajati do jeseni kad će te opet moći pristupiti Evidencijskom listu.

Ured Komore

Više...

Vijesti
ponedjeljak, 18. lipanj 2018 00:00
Radionice i timski rad u Zagrebu

Što fizioterapeute motivira, a što demotivira u radu, kako poboljšati odnos s kolegama i pacijentima, koja je uloga fizioterapeutske dokumentacije te kako vide suradnju s Hrvatskom komorom fizioterapeuta, samo su neka od brojnih pitanja o kojima se diskutiralo prošle subote u Zagrebu. U prostorima HOK-a 16. lipnja održano je stručno savjetovanje „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“.

Više...

Vijesti
nedjelja, 03. lipanj 2018 00:00
„KAKO SE POZICIONIRATI U STRUCI SA SVRHOM ZAŠTITE PROFESIJE“

 Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ namijenjeno prvostupnicima fizioterapeutima i studentima fizioterapije će se održati  u gradu RIJEKA  30. lipnja 2018., subota od 9 do 16 sati. Prijave se vrše isključivo putem maila hrvat.komora.fizioterapeuta@gmail.com do srijede, 27. 06. 2018., do 12 sati.                              Ulaz za Savjetovanje je besplatno i uključuje ručak.

Više...

Vijesti
ponedjeljak, 07. svibanj 2018 00:00
STRUČNO SAVJETOVANJE - Zagreb

   Stručno savjetovanje  „Kako se pozicionirati u struci sa svrhom zaštite profesije“ namijenjeno prvostupnicima fizioterapeutima i studentima fizioterapije će se održati  u Zagrebu  16. lipnja 2018., subota od 9 do 16 sati. Prijave se vrše isključivo putem maila hrvat.komora.fizioterapeuta@gmail.com do četvrtka 10. 06. 2018., do 12 sati.                              Ulaz za Savjetovanje je besplatno i uključuje ručak. Više...

Vijesti
subota, 05. svibanj 2018 00:00

Prema novom Zakonu o zdravstvenoj zaštiti prvi put u Hrvatskoj fizikalna terapija ulazi u primarnu zaštitu. Zakon bi se u Saboru trebao usvojiti u lipnju, a Nacional je istražio što on donosi pacijentima te hoće li se tim zakonom, čije su se izmjene čekale čak deset godina, smanjiti liste čekanja za fizikalnu terapiju koje za ovu vrstu zdravstvene uslugu iznose i do godinu dana. Mirjana Grubišić, magistra fizioterapije i predsjednica Hrvatske komore fizioterapeuta, kaže da je Hrvatska jedina zemlja Europske unije koja nije imala uređenu djelatnost fizikalne terapije na primarnoj zdravstvenoj razini te da je dugotrajna borba fizioterapeuta i argumentirano prikazivanje uloge fizikalne terapije na primarnoj razini napokon urodilo plodom…

Cijeli tekst u Nacionalu možete vidjeti OVDJE

Više...

Stranica 1 od 11Prva   Prethodna   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Slijedeća   Posljednje   

 

 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Zaboravili ste lozinku?