OBAVIJEST O ODRŽAVANJU ISPITA PROVJERE STRUČNOSTI I ISPIT PROVJERE OSPOSOBLJENOSTI U PROFESIJI
ponedjeljak, 26. siječanj 2015 00:00

 Poštovane/Poštovani,

sukladno Privremenim rješenjima, a vezano uz  priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija, koje ste zaprimili na svoju adresu, termin dopunske mjere provjere osposobljenosti je sljedeći:

U petak, 27. veljače 2015. godine u 10,30 sati, u prostorijama Hrvatske komore fizioterapeuta, Derenčinova 1, održat će se pisana provjera osposobljenosti u profesiji.

Kandidati koji budu pozitivno ocijenjeni na pisanoj provjeri osposobljenosti isti će dan, u popodnevnim satima, pristupiti usmenoj provjeri osposobljenosti koja će biti otvorena za javnost. Ovisno o broju prijavljenih kandidata, postoji mogućnost održavanja usmene provjere osposobljenosti u više termina (dana).

Kandidati koji se odluče za navedeni termin,dužni su prijaviti izlazak na ispit pisanim putem (poštom, fax-om ili e-mailom) najkasnije 10 dana prije određenog termina, u protivnom im se neće omogućiti izlazak na ispit u objavljenom terminu.

Osobe koje žele sudjelovati kao slušači mogu izvršiti prijavu na e-mail:  hkf@hkf.hr   najkasnije 10 dana prije zakazanog roka. S obzirom na ograničenost prostora, slušanje ispita omogućit će se za tri slušača prema redoslijedu prijavljivanja. Svi prijavljeni kandidati za slušanje ispita o odobrenju pristupa slušanju istoga biti će obaviješteni putem e-maila.

Povratak

 

 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. 


Svjetska konfederacija za fizikalnu terapiju prepoznaje Hrvatsku komoru fizioterapeuta kao jedino ovlašteno tijelo za fizikalnu terapiju u Hrvatskoj. Zaboravili ste lozinku?